Ziua 10:Recapitulare pentru Criteriile de optimizare On-site

Al 10-lea post din aceasta serie nu este decit o scurta recapitulare a criterilor de optimizare onsite.

Aceasta serie de articole a inceput cu alegerea cuvintelor cheie, si studierea concurentei. Primul pas este foarte important: trebuie sa afli ce cuvinte cheie sint in respectiva categorie si sa faci alegerea corecta. Altfel, poti sa pierzi foarte mult timp si energie incercand sa obtii niste rezultate care nu vor veni.
Ziua 1: Cuvintele cheie si concurenta

Dupa ce cuvintele cheie au fost alese poti sa incepi constuctia sitului. Posturile 2 si 3 vorbesc despre alegerea domeniului, hosting-lui si CMS-lui. Desi aceaste 2 articole nu sint despre SEO ele prezinta informatii importate despre constructia viitorului website.
Ziua 2: Cum sa alegi un domeniu si un pachet hosting
Ziua3 : Cum sa pornesti websitul

In al 4-lea post sint prezentati primii factori de optimizare on-site.Vei afla cit de important este un titlu corect, cum sa faci o descriere si daca tagul keywords mai este sau nu important.
Ziua 4: Titlul paginii, descrierea si keywords

Prezentarea factorilor on-site continua cu “Ziua 5”: – articol in care poti citi despre tagurile H (Headlines), despre densitatea cuvintului cheie si despre “Latent semantic indexing”.
Ziua 5: Despre Headlines si densitatea cuvintului cheie

Seria de posturi continua cu “Ziua 6”, articol in care vorbesc despre internal linking si despre cum o structura interna corecta poate inlocui lipsa backlinkurilor. De asemenea poti citi despre cum sa construiesti corect un meniu de navigatie.
Ziua 6: Despre internal linking

Importanta unui sitemap este prezentata in cadrul postului cu numarul 7.De asemenea poti citi despre Google Webmaster Central – unul dintre cele mai importante unelte pe care le are la dispozitie un webmaster.
Ziua 7: Sitemap-ul si Google Webmaster Central

Urmatorul post este dedicat unui criteriu foarte important: vechimea sitului si a documentelor. Mai afli apoi cum Google sandbox este un rau necesar.
Ziua 8: Vechimea domeniului, a documentelor si Google Sandbox

Iar, la final scriu despre importanta unui cod corect structurat si despre cum “trucurile” gen text alb pe fond alb pot dauna.
Ziua 9: Despre codul html

Cu acest post termin prima parte (din 3) ale acestui Tutorial Seo. Informatiile pe care le vei afla citind cele 10 articole sint de ajuns pentru a face o optimizare onsite de calitate.

Dupa cum stii vrem sa fim pe prima pagina pentru doua cuvinte cheie : “vacante grecia” si “sejur grecia“. Pina ieri, eram pe locul 11-14 pentru vacante grecia si 28-32 pentru sejur grecia.

Astazi sintem pe locul 40 pentru vacante grecia si nu nicaieri in primele 200 pentru sejur grecia. Poate Google Dance, sau poate Google Sandbox ? Banuiesc ca lucrurile vor reveni la normal in urmatoarele zile.

Partea a doua a acestui tutorial (probabil urmatoarele 10 posturi daca nu cumva mai multe) va fi despre off-site optimization. Mai exact link building si metode de promovare pe internet

Pina atunci citeste ce a scris si Krumel : Recapitulare criterii onpage pentru optimizare

PS: mai multe despre criterii de optimizare on-site in Scurt ghid de seo

One reply on “Ziua 10:Recapitulare pentru Criteriile de optimizare On-site”

Comments are closed.


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/creturem/public_html/wp-includes/functions.php on line 5221