Românul tot roman

Ca orice personaj preocupat mai mult sau mai putin de Seo am instalat pe creturemus.com Google Analytics. Nu de alta da trebuie sa vad si eu de unde vine traficul.

Nimic interesant pina acum.Nu am nici foarte multi vizitatori , vreo 30-40 unici pe zi – o valoare normala pentru virsta si topicul blogului. Surpriza apare atunci cind ma uit la lista de keyworduri google.

Românul tot roman 🙂
Cautarile astea pointeaza spre postul  “http://www.creturemus.com/link-building/cum-sa-furi-un-backlink/” .

Interesant este ca unii dintre cei care au ajuns pe blog in acest felul au pierdut cam 3 minute citind ce am scris pina acum. La fel de interesant este ca pentru aceste keyworduri nu apar pe prima pagina.Sint undeva pe pagina 3 -4.Deci baietii cauta intens informatii despre “cum sa furi ”  : ))

6 replies on “Românul tot roman”

  1. Nu te mira, furtul e o meserie in romania. Sper sa le fi prins bine link-ul tau.

    Apropo, zoso se plange ca nu iti poate urmari posturile. Ai scapat, eu am fost facut spamer pentru ca l-am lasat sa le citeasca pe ale mele.

    Complicat tare cu “jurnalistii”…

  2. “am instalat pe creturemus.com Google Awords.”

    Poate vrei sa spui ca ai instalat Google Analitycs ? Ai ceva campanii adwords ce ti trec prin minte?

  3. bun articol, ce sa facem romanasul nostru e e curios de felul lui si unde sa caute cel mai bine:pe net……… cum sa furi auzi la ei …. cum le-or fi venit in minte asemenea prostie. merci de post mai facut sa zambesc intr-un moment mai dificil.

Comments are closed.


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/creturem/public_html/wp-includes/functions.php on line 5221