Linkuri 2.0

Este destul de clar: cine are cele mai multe si mai bune linkuri are si cele mai mari sanse sa prinda primele pozitii. Am evidentiat in “Scurt Ghid de Seo” care sint factorii care conteaza cel mai mult cind este vorba calitatea si numarul linkurilor asa ca nu am sa ma repet acum

Pentru multi webmasteri obtinerea unor backlinkuri de calitate este o chestie destul de dificila. Linkurile relevante si de calitate nu pica din cer. Si atunci ….. Ce ar fi daca le-ai face tu.

Mai pe inteles: sint o gramada de platforme care ofera hosting gratuit ca wordpress.com si blogspot.com. Un blog pe wordpress.org va fi de forma : numeletau.wordpress.com si poti trimite catre tine o gamada de linkuri. La fel ca pe blogger si pe inca cel putin 100 de platforme (google it).

Singurul dezavantaj la metoda asta este faptul ca trebuie un volum mare de content.Ai de ales : il scrii sau il generezi (prietenii stiu de ce ). Daca il scrii obtii linkuri de calitate si relevante, daca generezi obtii volum.

Dragul de Google poate sa plinga cu nasu’n brevet – nu are ce sa faca. Treaba asta merge din plin pe .com. Pe .ro ar trebui sa faca ravagii.

In termeni SEO trebsoara asta se chema link network si se poate aplica pe scara industriala. Cine o face cu cap cistiga.

Ps:Odata cu “lansarea” ghidului de SEO am incercat sa gasesc ceva social networks unde as putea sa promovez articolul.Slaba piata. Sint multe 2.0 gen colegi.ro da nici unul serios pe stilul ca digg.com , del.ic.us sau reddit.Daca nu am stiut unde sa caut lasa un comentariu.

5 replies on “Linkuri 2.0”

  1. Dap merge foarte bine si numele de blogfarm πŸ™‚ Daca ai folosi content generat s-ar potrivi chiar foarte bine.

  2. Mai poti incerca pe blogoree.ro dar nu stiu cata vizibilitate o sa aiba. Sau la bloguri de nisa de la noi. Eu am un articol in lucru in care o sa fac referire la ghidul tau.

    Legat de link network. Cred ca e prea multa munca pentru un avantaj mic daca faci tu site-urile si continutul. Daca il generezi cu spinnere sau il traduci cu babelfish poate ca merita, dar intrii pe teritoriu negru. Nu e mai usor de banii aia (pentru ca si timpul inseamna bani) sa cumperi cateva link-uri de calitate? πŸ™‚

  3. Avantajul nu este asa mic cum il crezi tu.Problema e ca tre mult munca si sa treaca ceva timp ca sa capete ceva greutate si satelitii.

    Sa nu ne ducem spre dark side.Nu inca >:)

  4. Hehe, cu articolul asta deja pasesti pe negru. Ma refeream ca ar fi un avantaj mic in comparatie cu ce ai putea sa faci in timpul si cu banii care ii bagi in link network.

    M-as baga sa testez cu asa ceva, dar nu am energia necesara si nici cunostintele de blackhat necesare πŸ˜›

Comments are closed.


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/creturem/public_html/wp-includes/functions.php on line 5221