Ghid de SEO

Dupa destule de multe ore pierdute am reusit sa termin de scris si formatat “Scurt Ghid de Seo”.

Documentul se vrea o prezentare a celor mai importanti factori de ranking pentru on-site si off-site Seo. Daca cineva aplica ce scrie in acest ghid are sanse foarte mari sa ajunga pe prima pagina pe termini usori si medii(in special pentru .ro).

Acest ghid nu ofera informatiile si subtilitatile necesare pentru a “concura” pentru un term dificil.Cu toate astea cred ca poate fi folosit cu succes pentru optimizari SEO.

Ghidul va fi updatat daca informatiile din el nu mai sint valabile sau daca au aparut factori noi. Poti sa lasi un comentariu daca crezi consideri ca ceva e gresit sau daca ai vreo informatie noua.

Daca consideri acest ghid folositor scrie un post/articol despre el(sau pune un link pe situl tau) pentru ca si alti utilizatori sa il gaseasca.

Foloseste acest cod html pentru a pune un link catre “Scurt ghid de SEO”

Daca acest ghid iti este util pune un link la tine pe site pentru a fi descoperit si de alti utilizatori.Poti folosi acest cod html :

<a href=”http://www.creturemus.com/scurt-ghid-de-seo/”>Scurt Ghid de SEO</a>

Scurt Ghid de SEO
Scurt Ghid de SEO – partea 2
Scurt Ghid de SEO – partea 3
Scurt Ghid de SEO – partea 4

2 replies on “Ghid de SEO”

  1. salut,

    e foarte interesant ghidul de SEO, dar ce nu am gasit mai deloc cat de mult conteaza diferenta de nume al domeniului…
    adica:

    Ex: casedemarcat.ro se indexeaza mai bine decat case-de-marcat.ro? sau invers? Daca pui cu cratima google le preia si separat cuvintele?

Comments are closed.


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/creturem/public_html/wp-includes/functions.php on line 5221