Cit de incredere esti ?

Cit de incredere esti ? Cam asa ar incepe un dialog imaginar dintre un webmaster si Google.Cine garanteaza pentru tine si care sint legaturile tale?

Multi dintre cei care practica SEO si incearca sa se claseze pentru termeni foarte cautati au realizat ca acest “trust factor” nu este un mit. Cind te bati pentru vizitele a zeci de mii posibili vizitatori trebuie sa lupti si pentru a castiga increderea lui Google.

Increderea se castiga prin linkuri. Si nu orice fel de linkuri. Conteaza enorm de mult ca siturile trusted sa trimita un link catre tine. Un link venit de la cnn.com va conta mult mai mult decit 1000 venite de la un necunoscut.com.

Tocmai de aceea conteaza foarte mult sa fii listat in Dmoz sau Yahoo. Ambele directoare sint human edited si sint foarte bine vazute de catre Google&com. Un link de la Dmoz va arata lui Google ca situl tau nu este unul spam si ca poate fi considerat pentru afisarea in primele rezultate.

Ceea ce vreau sa subliniez prin acest post este ca la un moment dat un link de la un trusted site poate face minuni. Dar el nu se obtine printr-un email :”Hi, My name is …..” ci print-un content valoros si o expunere pe masura.

Deci , da pentru directoare, da pentru link exchange si da pentru social links. Dar daca vrei sa fii numarul 1 nu este de ajuns.

One reply on “Cit de incredere esti ?”

  1. Cine a citit SEObook a lui Aaron Wall, a invatat si cum sa ceara link-uri de la alti webmasteri 🙂 Sigur, ideal ar fi sa nu trebuiasca sa ceri, sa vina link-urile spre tine in mod natural. Dar cateodata trebuie fortat.

    Despre Yahoo nu stiu ce sa zic. Inca nu sunt 100% convins ca merita sa dai 299$ pe an (cu riscul de a nu-ti fi bagat in director site-ul dar sa ramai cu banii luati) pentru un one-way link, ce-i drept de pe un site cu trust mare. Poate daca esti un service provider sau un magazin, dar pentru un simplu site care vrea sa atraga trafic organic…nu stiu.

Comments are closed.


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/creturem/public_html/wp-includes/functions.php on line 5221