Bla bla-uri despre deep links

Nu stiu citi dintre voi sint interesati sa obtina deep-links pentru siturile pe care le administreaza.Cert este ca pentru a obtine un linking profile decent ai nevoie si de aceste deep-links. Motoarele de cautare considera un site ca fiind mai important si daca exista si un numar considerabil de linkuri catre paginile interioare.

De obicei informatiile de care ai nevoie se gasesc in interiorul sitului nu pe pagina principala.Google si restul urmeaza acest principiu asa ca…

Poti obtine deeplinks din submit la directoare , article submissions , bloguri ….bla… bla… . Nu ma intereseaza metodele classice.

Doua Idei

Prima –

1. Faci un site de 10 pagini despre un subiect oarecare. Un domeniu .com e 10 dolari si cu 500 de mii poti sa faci rost de content pentru un site decent.

2. Folosesti metodele clasice si obtii linkuri.Multe. Sa zicem ca de la vreo 100 domenii (sa scoti un PR3 –PR4). Treaba asta ar dura vreo 3-4 luni.

3. Faci un 301 pe acest minisite catre pagina unde ai nevoie de deep links. In cazul acestui blog ar fi pagina http://www.creturemus.com/tutoriale-seo/.

Citeva explicatii : 301 redirect se traduce ca redirect permanent. Asta inseamna ca motoarele de cautare vor considera ca, acel mini-sitului a fost mutat permanent la noul link. Automat ele vor transfera si “link juice-ul” de care beneficia acel minisite.

Vezi aici despre redirect : http://en.wikipedia.org/wiki/URL_redirection

Pagina care va primeste un asemenea tratament va avea o crestere importanta de PR, se va clasa mult mai bine si bineinteles va influenta pozitiv paginile interne spre care pointeaza.

A doua ideea in alt post; oricum e prea banala 🙂


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/creturem/public_html/wp-includes/functions.php on line 5221