Firefox 3- probleme cu extensiile

Cind toata lumea analizeaza si scrie despre Google Chrome eu ma pling de FireFox.

Zilele trecute dragul de FF m-a intrebat daca vreau sa fac update la versiunea 3.Cum sa nu. Am instalat noua versiune si supriza: din 8 extensii instalate nu merg cele mai importante pentru mine: Chipmarks si Seopen.

Chipmarks – un plugin pentru bookmarking .Nu merge foare grozav(uneori nu se contecteaza la serverul chipmarks) si sint sigur ca se gasesc variate mai bune pt bookmarking. Nu am cautat alternative pentru ca am multe bookmaks si imi e cam lene sa le mut in alta aplicatie.

Adresa : http://www.chipmark.com

SEOpen – un plugin cu ajutarul caruia verific cite pagini indexate sau backlinkuri ai in Google,Yahoo si Msn. Plus inca vreo citeva optiuni foarte interesante.

Din punctual meu de vedere SEOpen este un “must use” pentru oricine practica SEO.

Adresa : http://seopen.com/firefox-extension/

Situatia este destul de enervanta dar in acelasi timp nu prea am chef sa caut alternative.Si oricum sint sigur ca au sa apara variante pentru FF 3 cit de curind.

Ps: Azi e ziua Google Chrome. Adeka cine nu stie ce sa zica scrie ceva despre Google Chrome. L-am instalat aseara si nu pare a fi ceva extraordinar. Imi place faza cu recent sites si imi displace ca nu am un buton de home. Da folosesc butonul home pentru ca e setat pe iGoogle (am rss urile aici).Si cam atit.

firefox

Cum sa nu iti placa Firefox ?

2 replies on “Firefox 3- probleme cu extensiile”

  1. Pentru moment cred ca pot sa traiesc si fara o extensie – sau doua.

    Sunt la versiunea 3 si ma descurc binisor cu ce am pana acum. Astept de altfel si eu un update la seopen, sper sa-l faca sa se miste si putin mai rapid acum pe pagina cu rezultatele de cautare

Comments are closed.


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/creturem/public_html/wp-includes/functions.php on line 5221