Pariu

Pariu ca http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/gluma-se-ingroasa-137997.html e doar o campanie de teasing /marketing/ link baiting ?

imagine gsp.ro
imagine gsp.ro

Mi se pare unul din cele mai bune exemple de “outside the box” si chiar daca cei de la gsp (si probabil Bergenbier) nu au gandit campania ca una de link baiting ea poate aduce multe beneficii si pe acest plan.

Sa vedem daca am dreptate 🙂

5 replies on “Pariu”

  1. Am crezut ca au distrus frumusete de masini, dar dupa ce am citit pe gsp ( “S-a şters repede, au folosit un spray prietenos. Probabil că vor să transmită un mesaj” ) ii apreciez, tinand cont ce a ajuns sportul (in special fotbalul) in prezent.

  2. Vezi ca ai o eroare in link (ai uitat l-ul de la html :P).
    Cat despre pariu, sincer inclin sa iti dau dreptate, pentru ca nu vad cine si de ce l-ar fi amenintat pe Costin Lazar, poate unul din cei mai ok fotbalisti din romania.
    Totusi, daca e asa, au mers un pic prea departe cei de la gsp.

  3. Clar campanie de PR dar destul de bine facuta. Pacat ca “populatia generala” nu o apreciaza pentru ce este si pune botul in halul asta (ai vazut comentariile pe GSP? De speriat).

    P.S. Culmea, asa eveniment mare si prosport si alte ziare mari nu il acopera, doar gsp-ul 🙂 tsk tsk

  4. Azi a fost “spart” gsp.ro pentru cateva ore bunicele si afisau aceeasi amenintare. Ma indoiesc ca nu se putea remedia in timp record, exceptand cazul in care se dorea o expunere cat mai mare 🙂

Comments are closed.


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/creturem/public_html/wp-includes/functions.php on line 5221