6 thoughts on “Pariu”

 1. Am crezut ca au distrus frumusete de masini, dar dupa ce am citit pe gsp ( “S-a şters repede, au folosit un spray prietenos. Probabil că vor să transmită un mesaj” ) ii apreciez, tinand cont ce a ajuns sportul (in special fotbalul) in prezent.

 2. Vezi ca ai o eroare in link (ai uitat l-ul de la html :P).
  Cat despre pariu, sincer inclin sa iti dau dreptate, pentru ca nu vad cine si de ce l-ar fi amenintat pe Costin Lazar, poate unul din cei mai ok fotbalisti din romania.
  Totusi, daca e asa, au mers un pic prea departe cei de la gsp.

 3. Clar campanie de PR dar destul de bine facuta. Pacat ca “populatia generala” nu o apreciaza pentru ce este si pune botul in halul asta (ai vazut comentariile pe GSP? De speriat).

  P.S. Culmea, asa eveniment mare si prosport si alte ziare mari nu il acopera, doar gsp-ul 🙂 tsk tsk

 4. Azi a fost “spart” gsp.ro pentru cateva ore bunicele si afisau aceeasi amenintare. Ma indoiesc ca nu se putea remedia in timp record, exceptand cazul in care se dorea o expunere cat mai mare 🙂

 5. Salutare, sunt incepator in seo, am si eu o intrebare de incepator (va rog sa nu radeti) cum pot afla de la cine imi vin backlinkurile adunate, dar ma intereseaza exact acele baclinkuri care transmit pr. Eu am inscris siteul in mai multe directoare web (cam 250 directoare romanesti), dar mi-a zis cineva ca as avea doar 8 backlinkuri. Deci cum pot sa vad cine mi-a dat acele linkuri si sa-mi dau seama pe viitor in ce directoare web sa inscriu siteul pt. a obtine backlinkuri bune. Scuzati daca nu m-am exprimat asa bine, cum v-am spus sunt incepator, sper ca o sa intelegeti ce am vrut sa spun. Multumesc.

Comments are closed.