Cel mai bun tool SEO

Pe  nu mai stiu ce forum am citit urmatoarea intreabare: Care este cel bun tool pentru SEO?

Elementar dragul meu : Cel mai bun tool pentru a urca un site in Google este Google.Ajutat de Yahoo.

Uneori ai impresia ca s-au vorbit intre ei.Google indexeaza foarte repede si bine;  plus poate returna rezultate relavante la cereri speciale. In schimb  cind e vorba de backlinkuri Google merge inchis.Citeva linkuri si atit.

Pe de alta parte Yahoo ofera statistici competente visavi de backlinks.Mai afiseaza si linkuri cu nofollow sau pagini inexistente dar in mare masura informatiile sint relevante si foarte folositoare.

De ce am spus ca cele mai bune tooluri pentru Seo sint Google & Yahoo ? Pentru ca poti face cautari cu operatori speciali ca :allintitle, allinanchor, allintext.

De exemplu :

O cautare pe allinanchor:”cuvint cheie” va returna un clasament cu siturile care primesc cele mai multe backlinkuri cu acel cuvint cheie.Daca nu esti printre primele locuri e clar ca ai de muncit.Ai de adus backlinks cu ancora corecta.

Daca la o cautare pentru allintitle:”cuvint cheie” nu esti printre primele locuri inseamna ca ai probleme cu titlul paginii.Verifica daca e formulat corect , daca nu e prea lung sau ai vreo greseala gramaticala.

La fel si pentru allintext: daca nu esti printer primele locuri inseamna cu textul tau nu este destul de relevant pentru respectivul cuvint

Acestea sint citeva din cautarile speciale pe care le poti face pentru a vedea ce inbunatatiri mai ai de facut.Am sa prezint si cautarile speciale pentru yahoo (pentru backlinks) dar in alt post.

One reply on “Cel mai bun tool SEO”

Comments are closed.


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/creturem/public_html/wp-includes/functions.php on line 5221