Update

Au trecut cam 6 luni de la ultimul post. De ce ? Pentru ca au fost 2 vacante, un curs de project management si pentru ca toate energia imi este canalizata spre job si un proiect personal & special, si care nu este elefantelulroz

Daca programul la firma este relativ fix, proiectul personal consuma tot timpul ramas. Ce fac: Muncesc sa urc un site pe prima pagina pentru un cuvint cheie estimate de Google adwords tool la 49000 cautari pe luna (pe .com in engleza). Acum sint undeva pe locul 16-17 si pregatesc “asaltul final”. Am tinut un fel de jurnal pentru toata munca si promit ca il voi publica odata ce ajung pe prima pagina.

Tot cam tarziu apare si inregistrarea la webinarul din vara.: http://creturemus.streamingbase.com/playback/r/B73Wj5TT7Emabe4z . Mai bine mai tarziu decit niciodata.
In principiu este foarte posibil ca un al doilea webinar sa aiba loc in urmatoarele 2 saptamini . Cel putin asa am vb cu Krumel acum citeva zile.

In rest am mai facut un curs : “Project Management” la Codecs . Am luat examenul dar am descoperit ca treaba cu certificarea e foarte neclara. E recunoscuta de Asociatia de Management Romania dar nu si in Europa (asa dupa cum ne povestea minunata doamna Sorina Andron, manager Codecs Iasi).

Oricum daca cineva se gandeste sa faca acest curs de PM – pentru instructori nota 10 pentru organizarea Codecs nota 4. Este chiar amuzant sa vezi cum o firma care pregateste viitori project manageri nu e in stare sa isi organizeze treburile intern. Cursul in sine e folositor (desi traducerea din engleza lasa de dorit), tutorii sint f buni dar marea firma Codecs e o manea. Chica Chiki Ta.

Cam atit cu update-urile. Urmeaza ca tot azi sa public un post despre “Co-citation” si sa raspund la comentariile de pe blog.

Bafta.

6 thoughts on “Update”

 1. Bravo, Cretu!
  Bafta multa si energie pozitiva! Surprinzator de placut update-ul. Pe bune ca iti simteam serios lipsa, dar “tot respectul!”, se vede ca s-a meritat.

 2. Foarte bine ca te-ai intors. Acum cand aflam si noi raspunsurile la Chestionarul SEO. Eu unu chiar vreau sa vad unde am gresit 🙂

  Spor!

 3. Bine ai revenit!

  Articolele tale in materie de SEO au fost printre primele citite pe net, cand ma documentam, si mi-a placut foarte mult cum scrii, cum explici si mai ales ce scrii .

  Ma bucur foarte mult ca ai revenit .

  Mult succes in tot ce ti-ai propus !

Comments are closed.