Webinar !!!!!!!!!!\m/

Dupa cum anuntat intr-un post anterior incep o serie de webinare pe teme SEO. Primul va avea loc joi pe data de 2 iulie incepind cu ora 19:00. In principiu webinar-ul va dura 1 ora: 30 de min prezentare + 30 de min intrebari si raspunsuri.

Subiectele :
– Online juice si ultimele schimbari in materie de nofollow.
– Keyword cannibalization
– Flat architecture (daca mai este timp)

Dupa cum se observa am ales subiecte despre care am scris in ultima vreme. Este prima experienta de acest gen si m-am gandit ca ar fi mai usor pentru ambele parti.

Webinarul va fi tinut pe platforma StreamingBase , o platforma dezvoltata de EyePartner (firma unde lucrez). Cu o ora inainte de inceperea webinarului voi post pe blog linkul unde are loc “petrecerea” – so stay tuned.

Sper sa fie macar 20 de oameni in acest webinar si ca atit prezentarea dar si discutia de dupa sa fie de real folos. Webinarul acesta este free (la fel si cele care vor urma). Nu vor fi percepute taxe sau lucruri asemantoare. Singura conditie este ca limabajul folosit sa fie unul civilizat.

Daca totul merge bine urmatorul webinar va fi facut impreuna cu Krumel. Deci astept multe idei de la voi vis-à-vis de modalitatea de desfasurare si subiectele ce vor fi discutate.

Ne vedem joi….

Ps : Daca vrei sa promovezi evenimentul poti folosi codul de mai jos

badge
Webinar SEO prezentat de creturemus.com

19 thoughts on “Webinar !!!!!!!!!!\m/”

 1. incercare de sabotare pt Liviu Taloi si WebSell sau pura coincidenta? daca e varianta a doua, nu se poate reprograma acest webinar?

 2. A.Faith, cum poti sa crezi ca e sabotaj?

  Chiar crezi ca alta grija nu avem decat sa sabotam ce fac altii? Uiti ca si eu sustin ceea ce face Liviu si deci nu as face asa ceva?

  Pur si simplu Remus nu a verificat datele, el s-a orientat si dupa timpul lui.

  Nimic mai mult.

 3. Pana la urma ramane fixata data de 2 iulie la ora 19?

  Joi de la 20 suna mult mai bine tinand cont ora la care ies majoritatea angajatilor full-time de la serviciu.

  Multumesc.

Comments are closed.