Cit de mult SEO stii ?

Acum ceva timp mi-am propus sa public si altceva pe linga obisnuitele posturi de SEO. Astazi reusesc sa public o prima varianta a unui “Test SEO”. Testul are 25 de intrebari , fiecare raspuns corect aducind unul sau doua puncte, in functie de dificultatea intrebarii. Pe parcursul timpului voi adauga noi intrebari asa ca orice sugestii/reclamatii sint binevenite.

Pina atunci : Testul SEO este aici

SI daca tot veni vorba despre ce as mai vrea sa fac pentru acest blog:
– Un tool prin care sa verifici cit de optimizata este o pagina pentru un anumit cuvint cheie
– Un tool care sa iti arate ce linkuri ai pe o pagina (linkuri externe si interne)
– Un prim webinar (poate o serie) : inca nu sint decis asupra softului si a modalitatii de invitare a participantilor

Daca ai vreo intrebare care crezi ca merita publicata in test trimite un email cu ea (cu tot cu 4 variante de rapuns) la crerem at yahoo.com .

Distractie placuta !

Daca vrei sa promovezi acest test foloseste codul de mai jos.


9 thoughts on “Cit de mult SEO stii ?”

 1. Foarte bine scris testul. O singura sugestie as avea. La sfarsitul testului sa se afiseze raspunsurile corecte sau macar intrebarile la care am dat raspuns gresit.

 2. Felicitări pentru ideea pe care ai avut-o cu testul, dar te rog să NU pui răspunsurile corecte la final. Astfel, cei interesaţi, dar care nu au obţinut un punctaj maxim, vor căuta să se mai documenteze (este şi cazul meu). Eu sunt sigur că am greşit răspunsul la „Flat Site Architecture” însă mi-am dat seama câteva întrebări mai încolo. Întrebarea legată de linkdomain mi se pare un pic neclară (sau sunt eu obosit la această oră).

  P.S. Multă Baftă cu blog-ul.

 3. :))
  @stefan, pai si daca pune raspunsurile la final, cu explicatie sau cu link spre documentatie, nu tot inveti?
  oricum, deja a scris in al 2a articol cum va face.

  spor la toti

 4. Salut Alex

  Vezi de ce înseamnă să te grăbeşti ?! Îi scrii lui stefan de la andremedia 🙂 Sunt de acord cu tine că un link spre pagina unde se găseşte documentaţia aferentă ar fi fost util, dar acest lucru nu este sinonim cu afişarea grilei cu răspunsurile corecte. De altfel se pare că nici autorul nu va publica momentan răspunsurile şi se va orienta spre extinderea scriptului.

 5. Am facut testul si am luat un punctaj acceptabil. Parerea mea e ca sunt citeva intrebari/raspunsuri care nu pot fi cu o singura varianta prezentata, ele fiind mai complexe si difera de la caz la caz. Oricum este o idee admirabila, dar m-ar interesa si un articol/final de test cu raspunsurile corecte, mai ales ca in opinia mea seo este subiectiv si as vrea sa vad cum vezi tu seo prin prisma raspunsurilor corecte.
  (offtopic : de ce mai ai pe site buton de dofollow?)

 6. Ai multe intrebari pe care nu le gasesc relevante… si foarte multe greseli gramaticale (copie !?!? lipsa de spatii dupa virgula etc)

  Overall 6/10

 7. “Ai multe intrebari pe care nu le gasesc relevante…” – explica pls

  “foarte multe greseli gramaticale (copie !?!? lipsa de spatii dupa virgula etc)” – my bad

Comments are closed.