Deprecated: Creation of dynamic property wpdb::$categories is deprecated in /home/creturem/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 760

Deprecated: Creation of dynamic property wpdb::$post2cat is deprecated in /home/creturem/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 760

Deprecated: Creation of dynamic property wpdb::$link2cat is deprecated in /home/creturem/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 760

Deprecated: Using ${var} in strings is deprecated, use {$var} instead in /home/creturem/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1745

Deprecated: Creation of dynamic property WP_Block_Type::$skip_inner_blocks is deprecated in /home/creturem/public_html/wp-includes/class-wp-block-type.php on line 357
Scurt Ghid de SEO – partea 2 – SEO, SEM si Internet

Scurt Ghid de SEO – partea 2

Continuarea articolului Scurt Ghid de SEO

9.Cuvintul Cheie in numele domeniului

Un domeniu format numai din cuvintul cheie(cuvinte separate prin -) si care eventual are 1-2 ani vechime are mari sanse sa intre in top 10.

Ca factor de ranking acest criteriu are o insemnatate mica. Avantajele apar la backlinking si din cauza ca numele sitului este usor de retinut.

Este mult mai importat ca domeniul sa fie usor de retinut decit sa contina un keyword.

Importanta:

10.Popularitarea paginii in interiorul sitului

Foare multi dintre cei care incerca optimizarea unui site “uita” sau nu stiu de acest factor foarte important .Pentru motoarele de cautare conteaza destul de mult cit de importanta este o pagina in cadrul sitului (cite linkuri interne are).

Logica este simpla : Daca o pagina nu este foare impoartanta pentru situl propriu inseamna ca ea nu are cum sa fie foarte relevanta pentru o cautare generala.

Unul din web-siturile care a “abuzat” cu success de acesta factor este wikipedia.com.

Importanta:

11.Calitatea linkurilor externe

Alt Factor care este foarte putin cunoscut.Multi webmasteri considera ca atunci cind “dau” un backlink vor da si o parte din “puterea” sitului (apropos: Page Rank nu influenteaza clasarea). Nimic mai fals.

Google si restul motoarelor de cautare se ghideaza dupa principiul: Cu cit mai valoarasa informatia cu atit obtine un loc mai bun in paginile rezultat.Un articol este cu atit mai valoros cu cit ofera cit mai multe linkuri catre resurse exterioare de calitate.Deci un link catre o pagina de calitate aduce un plus.
Atentie : un intelinking exgerat intre siturile proprii poate aduce penalitati.La fel si un link exchange cu siturile care practica spam-ul sau supuse altor penalitati.

Importanta:

12.Vechimea documentului

Vechimea documentului/paginii este un factor important si in acelasi timp unul care nu poate fi manipulat de catre webmasteri. Un document care are ceva vechime si eventual backlinks de cel putin un an are mari sanse sa intre in top 10.

Importanta:

13. Frecventa updaturilor

Cu cit contentul este mai nou cu atit mai bine.Frecventa update-urilor are nu este de foarte mare impoartanta dar poate face diferenta la un moment dat.

Daca un webmaster reuseste sa publice continut nou si in acelasi timp sa tina pagina optimizata pe un cuvint cheie este foarte aproape de primele locuri.

Importanta:

14.Structura sitului

Acest factor este mai degraba unul care se refera la constructia sitului decit a unui document.Este important ca architectura sitului sa fie corecta iar informatia sa fie organizata corect.

Ca exemplu:
Masini -> Masini fabricate in Italia -> masini sport fabricate in Italia ->masini produse de Ferrari

Importanta:

15.Lungimea si structura linkului

Ambii factori au o importatanta foarte mica si se refera la cit de “spider-able” e o anumita pagina. O pagina care are mai multe de 3-4 slashuri ( / ) in link are sanse mari sa nu fie indexata.

Acelasi lucru se poate intimpla si cind sint folosite prea multe ‘-’ (atunci cind webmasterul incerca sa puna in link un cuvint cheie lung)

Importanta:

16.Pagina Valida Html

Daca a fost un moment cind acest lucru a contat, el a trecut de multisor. L-am listat printre ceilalti factori de ranking tocmai pentru a spune ca nu mai este valabil.

Fara importanta

Continuare:
Scurt Ghid de SEO
Scurt Ghid de SEO – partea 2
Scurt Ghid de SEO – partea 3
Scurt Ghid de SEO – partea 4

Daca acest ghid iti este util pune un link la tine pe site pentru a fi descoperit si de alti utilizatori.Poti folosi acest cod html :

<a href=”http://www.creturemus.com/scurt-ghid-de-seo/”>Scurt Ghid de SEO</a>


Deprecated: Creation of dynamic property WP_Query::$comments_by_type is deprecated in /home/creturem/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1528

Leave a comment

Your email address will not be published.